PolyClose uitgesteld naar zomer 2022

10 januari 2022

 

De PolyClose beurs die gehouden zou worden op 19 t/m 21 januari in Gent, is verplaatst naar 31 augustus t/m 2 september. Op deze beurs voor raam-, deur-, gevelbouw en zonwering, is Van Dulst Techniek altijd aanwezig met de Mecal bewerkings- en zaagmachines evenals de MPS aanslagsystemen en bewerkingsinstallaties.

Om u toch de mogelijkheden van de Mecal machines te tonen hebben wij een virtuele stand ingericht, met demonstratie video’s van 6 sprekende machines. Deze kunt u bekijken op de volgende link. The experience Made Expo virtual tour. Het is zeker de moeite waard om daar de volgende nieuwe machines te bekijken:

video_screen

  • Mecal MC309 Nike: 4-assig bewerkingscentrum (gesloten uitvoering.)
  • Mecal MC307 Falcon: 4-assig bewerkingscentrum (gesloten uitvoering.), extreem snel, glasvezel aansturing
  • Mecal MC304 Ariel: 5-assig bewerkingscentrum (open uitvoering.), voor lange en bredere profielen
  • Mecal MC312 Taurus: Nieuw: 5-assig bewerkingscentrum (gesloten uitvoering.), inclusief verstek zagen 
  • Mecal MC316 – NieuwDoorvoer automaat rondom bewerken met aan- en afvoermagazijn
  • Mecal SW553: Dubbel verstek zaagbank

 

Bekijk alle machines

Het programma machines en installaties is uiteraard compleet te maken met de MPS rollenbanen, aanslagsystemen en zaagmachines. Voor speciale wensen biedt MPS oplossingen voor uw complexe bewerkingsvraagstukken. MPS is de toonaangevende leverancier voor productie installaties voor het bewerken van aluminium en stalen profielen.

Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd en hopen u snel weer te treffen. Neem ondanks het uitstel van de beurs gerust contact met ons op voor een afspraak, wij zijn u graag van dienst.