Naast het importeren en het leveren van gereedschappen, machines en een lijn standaard aanslagsystemen en boorsystemen is Van Dulst Techniek in samenwerking met MPS Techniek gespecialiseerd in maatwerk machinebouw. Hieronder ziet u een aantal reeds opgeleverde machines. MPS Techniek beschikt over een eigen engineeringsafdeling, bestaande uit een ervaren groep mensen met specialisaties op het gebied van machinebouw, besturingstechniek en elektrotechniek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of neem alvast een kijkje op de website.

Bewerkingscentrum voor kasgoten

De gotenbewerkingsmachine verzorgt het automatisch bewerken van aluminium goten voor de glastuinbouwsector.

Bewerkingscentrum voor telescoopladders

Dit bewerkingscentrum bewerkt de horizontale trede van de telescoopladder door middel van een zaagbewerking.

Bewerkingscentrum voor dekroeden

De dekroeden is het verbindende deel tussen de goot en de nok van de kas. Tussen de dekroeden is het glas geplaatst, wat tezamen de dakconstructie vormt.

Bewerkingscentrum voor steigerprofielen

Het bewerkingscentrum verzorgt de bewerking van stijgerprofielen. Het bewerkingscentrum is in staat volautomatische aluminium stijgerprofielen te voorzien van boor- en freesbewerkingen, af te korten en te ontbramen.

Bewerkingscentrum voor kasgoten

De goot is in de kasconstructie een belangrijk element in de constructie maar ook voor de afvoer van het regenwater. Door de generieke machineopbouw is Quintall in staat om de pons, boor en zaagbewerkingen op alle locaties in de goot toe te passen.

Steigerbuizen bewerkingslijn

De steigerbuis is een veelvoorkomend onderdeel in de steigerconstructie. Deze op maat ontworpen machine bewerkt de aluminium buizen zo dat deze direct in de steigerconstructie gelast kunnen worden. Naast het bewerken van de buizen, heeft de machine ook grote impact in de efficiëntie van het productieproces.