Over ons

Wij zijn een groothandel voor gereedschappen en machines voor zowel installatie-, bouwbedrijven als voor de industrie. Vakkundig, servicegericht en betrouwbaar advies op het gebied van gereedschap- en machinegebruik voor metaalbewerkings-, bouw- en installatiebedrijven.

Naast verschillende soorten boormachines, zoals kernboormachines, tafelboormachines, boortapmachines en kolomboormachines hebben wij zaagmachines, afkortmachines en diverse soorten gereedschappen van verschillende merken.

Daarbij leveren wij oplossingen voor uw specifieke bewerkingsvraagstukken, ook als daar niet direct standaard machines voor bestaan. Na de aanschaf kunt u ook op ons rekenen voor bijvoorbeeld het installeren, onderhoud & revisie, service of eventuele garanties. Een gedegen verkoopteam staat u hierbij ter zijde en zal u waar nodig snel en adequaat van dienst zijn.

Erkend leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf heeft Van Dulst Techniek diverse scholieren en (ex)studenten in het medewerkersbestand. Laurens Verhoeven maakte met het Hoornbeeck College deze mooie instructie video over de opleiding Technicus Engineering Werktuigbouw. Binnen de machinebouw is dit een onmisbare opleiding. Het is een leuke leerzame video geworden met uitleg over de opleiding, de eisen en de praktische werkzaamheden tijdens de stageperiode.

Laat je inspireren door onderstaande video en kies voor een veelzijdige baan in de Techniek!