Fein

 

Bij Van Dulst vindt u een ruim en divers assortiment aan FEIN gereedschap.

 

Alle FEIN elektrische gereedschappen zijn ontworpen voor gebruik in de metaalsector. Dankzij een perfect samenspel van hoogwaardige componenten onder-scheiden ze zich als doordachte totale constructies die duurzaamheid en robuustheid garanderen. Op het hoofdkantoor in Schwäbisch Gmünd-Bargau ontwikkelen en produceren specialisten van FEIN de elektrische gereedschappen zelf. „Made in Germany” voor FEIN.

 

FEIN elektrische gereedschappen worden aan zware tests in de praktijk onderworpen voordat ze op de markt komen. Van deze hoge technologische stand van ons gereedschap profiteren u en nog vele anderen die in vele verschillende branches werkzaam zijn. Hierop zijn wij niet alleen trots, maar wij zijn er ook zeker van dat gebruikers met onze producten over betrouwbare elektrische gereedschappen beschikken, die u vele jaren zullen vergezellen.

 

In 1867 richtte Wilhelm Emil Fein een bedrijf op voor de vervaardiging van fysische en elektrische apparaten, waar zijn zoon Emil Fein een kleine 30 jaar later, in 1895,de eerste elektrische handboormachine uitvond. Met deze uitvinding legde hij de basis voor de uiterst betrouwbare elektrische gereedschappen die FEIN tot op de dag van vandaag in Duitsland vervaardigt en waarvoor het traditionele bedrijf bij industrie en bouw over de hele wereld wordt gewaardeerd.

 

FEIN hoort al sinds 150 jaar tot de wereldwijd toonaangevende fabrikanten van elektrisch gereedschap. En dat is zeker ook te wijten aan het feit dat FEIN tot op de dag van vandaag bij elke nieuwe productinnovatie rekening houdt met de eigen eis om alleen onverwoestbaar elektrisch gereedschap te ontwikkelen.

 

Bekijk hier de Fein catalogus

 

18870508180_scr_20201012_NL.pdf

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.