Thomas DC 550

Thomas DC 550 CICLOMATIC CN is uitgerust met een dubbelkoloms zaagframe, een zware aandrijving en is uitgevoerd met een gebruiksvriendelijke programmeerbare besturing.

Het ontwerp met dubbele kolom en de zware zaagvoet bieden een sterk, stabiel en robuust zaagplatform voor elke toepassing.
Multifunctionele digitale controller met stukteller, zaaginstelling, werktimer, diagnose en alarmmeldingen. Automatische controle over de zaaglengte. Instelbare teruggaande slag van het zaagframe.
Hydraulisch aangedreven multi-feed systeem verplaatst het materiaal naar de zaagzone, waardoor de indexeringstijd wordt verkort en het zaagproces wordt versneld.

Thomas DC 550 wordt compleet geleverd met:

– Bi-metaal M42 zaagblad
– Besturingskast
– Koelvloeistofinstallatie

Alle Thomas zaagmachines kunnen worden uitgebreid met MPS rollenbanen en MPS meetsystemen.

 Halfautomatisch

Halfautomatische (hydraulisch gestuurde) lintzaagmachines kenmerken zich met het automatisch sluiten van de machineklem, een automatische zaagvoeding, automatische zaagboog opheffing en het automatisch openen van de machineklem.

Volautomatisch

Volautomatische (hydraulisch gestuurde) lintzaagmachines kenmerken zich met het automatisch sluiten van de aanvoerklem, automatische doorvoeren van het materiaal, automatisch sluiten van de machineklem, een automatische zaagvoeding, automatische zaagboog opheffing en het automatisch openen van de machineklem.

<Terug naar overzicht

Specificaties

Product specificaties

Rond 90°

550 mm

Vierkant 90°

550 x 550 mm

Rechthoek 90°

560 x 550 mm

Rond 90° (met verticale klemming)

250 mm

Vierkant 90° (met verticale klemming)

250 x 250 mm

Rechthoek 90° (met verticale klemming)

440 x 250 mm