Beschrijving

De TECOI TRF ® is ontworpen voor randvoorbereidingstaken voor lassen en boorwerkzaamheden voor toepassingen met hoge eisen bij fabricage-activiteiten van gemiddelde tot grote dikte. Het is met name geschikt voor industrieën zoals: fabricage van windenergie, civiele bouw, scheepsbouw, grote staalconstructies, grote schepen en petrochemische infrastructuur. De TRF® is de optimale oplossing voor de meest veeleisende regelgeving met betrekking tot voorbereidende laswerkzaamheden.

Speciale bevels
Grote variëteit aan afschuiningen die in één keer kunnen worden geproduceerd. Maak bevels in de vorm “J”, “K” of “X”. Voedingssnelheid tot 2.000 mm / min.
De machine kenmerkt zich door een duurzaam carbide-invoersysteem.

Gereedschapsmagazijn
Optioneel gereedschapsmagazijn met vijf posities. Eenvoudige magazijnconfiguratie en modulaire gereedschappen zorgen voor een eenvoudige combinatie van bevel vormen.

Meerdere hoofden
De machine kan worden geconfigureerd met twee freeskoppen, als ook te worden uitgerust met boor- en plasmakoppen. Het dubbelkanaalsysteem zorgt ervoor dat de  bewegingen van de kop tegelijkertijd verschillende geometrieën kan volgen.

Ecotec & Dustec-filters
Rook- en stofafzuigsysteem voor plasmasnijprocessen met vermogens tussen 60 en 900 Ampère. Uitgerust met de nieuwste generatie vlamvertragende cartridge-technologie.

CNC-besturing FANUC™
De machine is uitgerust met FANUC™ CNC besturing, inclusief touchscreen, toetsenbord en optische muis, evenals een automatisch smeersysteem, S.P.C. piercing-systeem, encoder en vezeloptische gegevensoverdracht. Het CNC-besturingssysteem is compatibel met de toonaangevende CAD-CAM-systemen.

Kenmerken TECOI TRF

Uitgerust met de exclusieve CBM®-technologie van TECOI.

Werkbreedte tot 4.200 mm.

Mogelijkheid van dubbele bewerkingskoppen

Positioneringssnelheid tot 20 m / min.

Maximale freesdikte van 140 mm.

Maximale gereedschapsdiameter 360 mm.

Produceer elke afgeschuinde geometrische vorm in een enkele doorgang.

Null thermische invoer.

< Terug naar overzicht