Ridgid 918-I rolgroefmachine

De RIDGID® model 918-I rolgroefmachine is geschikt voor het rolgroeven van pijpen van 1″ tot 8″ Sch 40 en 1″ tot 12″ Sch 10 en is daarbij sneller dan de andere rolgroefmachines in zijn klasse. Met de 1/2 pk universele motor en heavyduty transmissie produceert u met de 918-I kwalitatief hoogwaardige groeven op consistente en moeiteloze wijze. Wordt standaard geleverd met een stevig onderstel op wielen, gebouwd voor mobiliteit in de werkplaats zonder de stabiliteit te benadelen. De bak van het robuuste statief heeft een draagvermogen van 200 lbs. Heeft een op maat ontworpen, tweetraps hydraulische pomp die felsvorming bij de pijp, vermoeidheid van de gebruiker en lekkage van hydraulische vloeistof tot een minimum beperkt.

 

Kenmerken

  • Met de 1/2 pk universele motor en heavyduty transmissie produceert u met de 918-I kwalitatief hoogwaardige groeven op consistente en moeiteloze wijze.
  • Wordt standaard geleverd met een stevig onderstel op wielen, gebouwd voor mobiliteit in de werkplaats zonder de stabiliteit te benadelen. De bak van het robuuste statief heeft een draagvermogen van 200 lbs.
  • Heeft een op maat ontworpen, tweetraps hydraulische pomp die felsvorming bij de pijp, vermoeidheid van de gebruiker en lekkage van hydraulische vloeistof tot een minimum beperkt.

 

Specificaties

Capaciteit 1″ – 12″ Sch. 10 staal, roestvast staal.
1″ – 8″ Sch. 40 staal en PVC.
2″ – 6″ koper (type K, L, M en DWV).
1 1/2″, 2 1/2″ – 3″ Sch. 80 PVC.
Motor Universeel, 45 tpm (onbelast). Goedgekeurd door CSA volgens CSA- en UL-normen.
Motorregeling Aan/Uit heavyduty met voetschakelaar.