JIH-I T5 24

JIH-I T5 24 dubbelkops vals verstek cirkelzaagmachine heeft een gemakkelijke bediening, betrouwbare prestaties, geavanceerde techniek en eenvoudig onderhoud. De machine wordt hoofdzakelijk gebruikt voor de verwerking van de aluminiumprofielen. De machine kantelt verstek van 45° – 90° en wordt aangedreven door twee servomotoren met 5PK.

Dit is één van de best gewaardeerde dubbelkopszaag machines op de markt. Door gebruik te maken van armzwaaiende voeding, heeft dit voordelen voor de stabiliteit van profielzagen en duurzaamheid van messen. Daarnaast is dit bevorderlijk voor de snijbreedte, gladheid en nauwkeurigheid. de JIH T5 is voorzien van carbide zaagbladen, geleiderail en gegoten onderdelen met naadloze verbinding. De hydro-pneumatische demper zorgt voor een traploze snelheidsregeling met automatische koeling. Deze machine kenmerkt zich door een superieure stabiliteit en accurate zaagkwaliteit. Met geïntegreerde PLC, kan deze machine gemakkelijk werken en heeft functies van automatische detectie en diagnose, hoge circuitstabiliteit en brede toepasbaarheid van de werkomgeving.

Zaagcapaciteit

Voor 90° zaagsnedes: 190 mm x 220 mm
Voor 45° zaagsnedes: 130 mm x 310 mm

Carbide zaagbladen verzekeren een hoge nauwkeurigheid en efficiëntie van de verwerking. De twee zaagkoppen kunnen gelijktijdig werken om de verwerking van een speciale hoek aan het profiel eindoppervlak te realiseren.

Kenmerken JIH-I T5 24:

  • Aangedreven door een servomotor voor 5 assen
  • Automatisch verstek tot 45°
  • Automatisch 45° draaiende werktafel.
  • Automatische positionering op zaaglengte met een precisie van 0,15mm.
  • Gebruikt voor het verwerken van de eindoppervlak hoek van de aluminiumprofielen.

Optioneel zijn:

  • Automatische voeding
  • Rollenbanen

<Terug naar overzicht

Specificaties

Product eigenschappen

Max. rotatiesnelheid (RPM)

1800

Werkhoogte (mm)

800

luchtdruk (kgs/cm2)

6-10

Lengte (mm)

6200

Breedte (mm)

1650

Hoogte (mm)

1900

Gewicht (kg)

2700

Zaag capaciteit (HxB) (mm)

400×600

Diameter zaagblad (mm)

61

Verstekhoek (°)

45-90

Zaagblad (")

24