Bewerkingscentrum voor kasgoten

BOAL Systems is een toonaangevende partner in de glastuinbouwsector en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en levering van (aluminium) dek- en gevelsystemen voor kassenbouw. De systemen hebben zich wereldwijd bewezen en jaarlijks zorgen wij voor meer dan 400 ha glastuinbouw.

De goot is in de kasconstructie een belangrijk element in de constructie maar ook voor de afvoer van het regenwater. De goot wordt, afhankelijk van de afmetingen van de kas, op maat geproduceerd. Door de generieke machineopbouw is BOAL in staat om de frees, boor en zaagbewerkingen op alle locaties in de goot toe te passen. Hiermee bied BOAL haar klanten maximale vrijheid in het ontwerp van de kas.

Naast het bewerken van de goten ontzorgt de machine, vanaf het ontstapelen van de profielen tot aan het transport BOAL in het productieproces. Dit is gerealiseerd door onder andere een transportsysteem, ontstapelsysteem, kwaliteitscontrole, buffermagazijn, bewerkingscentrum, assemblage station en stapelstation.

 

 

Bezoek MPS website