Werkplaats benodigdheden

 

Werkplaats benodigdheden voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van werkplaatsbenodigdheden. Of u nu op zoek bent naar gereedschapskoffers, werkbanken of plateauwagens, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap. Zo kunnen u en uw medewerkers elke klus zo snel en efficiënt mogelijk uitvoeren.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Gereedschapskoffers

Vaak klussen op locatie? Bij Van Dulst Techniek vindt u verschillende vormen, maten en merken gereedschapskoffers. Gevuld en ongevuld.

 

Gereedschapswagens

Een gereedschapskoffer is niet altijd de meest ideale oplossing. Gereedschapswagens kunt u gemakkelijker verrijden, vooral handig als u vaak op verschillende plekken aan het klussen bent en niet continu uw gereedschapskoffer ondersteboven wilt keren. Gereedschapswagens van Van Dulst Techniek zijn dag in, dag uit te gebruiken en kunnen tegen een stootje. In onze catalogus vindt u zowel gevulde als lege gereedschapswagens.

 

Bouwverlichting

Een brede selectie bouwverlichting. Zo werkt nu nooit meer in het donker. Naast de traditionele lampen met snoer kunt u ook kiezen voor oplaadbare accu bouwlampen die u eenvoudig overal kunt neerzetten. Let wel, per 1 september 2018 mogen er geen halogeenlampen meer geïmporteerd of gefabriceerd worden, hierdoor wordt LED de nieuwe standaard. Graag bereiden wij u voor op de toekomst! Gelukkig zijn er ook voordelen. Een LED lamp is namelijk niet alleen zuiniger, maar geeft met ongeveer 15% van de energie net zoveel licht als een ouderwetse gloeilamp.

 

Welke sterkte LED heb ik nodig?

De maat voor de hoeveelheid licht wordt tegenwoordig aangegeven met lumen. Halogeen 500 Watt is vergelijkbaar met 5.000 lumen LED licht en 1000 Watt halogeen is vergelijkbaar met 22.000 lumen LED.

 

Topmerken die wij vertegenwoordigen zijn onder andere Vetec en Eurolux

 

Laadbeveiliging

Standaard maten span- en hijsbanden worden uit voorraad geleverd. Alle spanbanden in ons assortiment zijn geproduceerd volgens de Europese norm EN-12195-2.

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.