Technische producten

 

Technische producten voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van techniek. Of u nu op zoek bent naar spanbanden, rubbermatten, hijsbanden of haspels, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Rubbermatten

Van Dulst Techniek biedt een volledig gamma aan rubbermatten. Gladde oppervlaktes zorgen ervoor dat goederen gemakkelijk verschuiven tijdens transport of opslag. Door gebruik te maken van antislip-matten reduceert u verschuiving tot wel 75%. Het gebruik van een antislip-mat voorkomt schade en de veiligheid van het transport wordt aanzienlijk verhoogd.

 

Oliën en vetten

Koel en smeermiddelen om de levensduur van uw gereedschap te verlengen. MPS boor-, koel en snijoliën zijn uitermate geschikt voor alle verspanende bewerkingen zoals boren, frezen en schroefdraad snijden. MPS olie kenmerkt zich door goede hechting en bestand te zijn tegen hoge temperaturen.

 

Op zoek naar andere technische producten? Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie vetspuiten, slangen, kabelbinders en tapes.

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.