Oppervlaktebehandeling

 

Oppervlaktebehandeling voor de vakman! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van oppervlaktebehandeling. Of u nu op zoek bent naar schuurband, doorslijpschijven of staalwol, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Schuurbanden

Welke schuurband het beste bij uw schuurbandmachine en schuurklus past hangt af van het formaat en korrelgrootte. Bij Van Dulst Techniek vindt u alle lengtes, breedtes en korrelgroottes. Des te lager de korrel, des te grover de structuur van de schuurband.

 

Doorslijpschijven

Bij ons vindt u een ruime selectie aan doorslijpschijven voor alle te bewerken materialen, van staal tot gewapend beton. Voor het doorslijpen van beton bieden wij een ruim assortiment diamanten doorslijpschijven.

 

Op zoek naar andere producten voor oppervlaktebehandeling? Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie slijpstiften, naaldvijlen en schuurpapier.

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.