Meetgereedschap

 

Meetgereedschap voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van meetgereedschap. Of u nu opzoek bent naar waterpassen, kruislijnlasers, rolmaten of duimstokken, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |  Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Waterpassen

Bij Van Dulst Techniek vindt u de waterpas voor elke klus, groot en klein! Naast eenvoudige libellenwaterpassen heeft u ook de keuze uit digitale en elektronische modellen. Zo voert u al uw werkzaamheden nauwkeurig uit.

 

Kruislijnlaser

Een kruislijn laser is een multifunctioneel apparaat en een onmisbaar hulpmiddel bij droogbouw en timmerwerk. Wij leveren technisch hoogwaardige kruislijnlasers van onder andere Makita, Dewalt en Bosch die ook onder extreme omstandigheden precies en betrouwbaar blijven. Zo behoort het gecompliceerd uitlijnen van objecten tot het verleden!

 

Meetgereedschap STANLEY

STANLEY, voor de ervaren eindgebruiker die op zoek is naar het beste gereedschap. Neem bijvoorbeeld de bekende PowerLock ® rolmeter of meest recent het FatMax™ productassortiment. Stanley is een begrip in de branche en Van Dulst Techniek levert u het assortiment in de breedste zin van het woord.

 

Op zoek naar ander meetgereedschap? Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie in meetklokken, hoekmeters en schroefmaten.

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.