Bedrijfsinrichting

 

Opbergoplossingen en steekwagens voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van bedrijfsinrichting. Of u nu op zoek bent naar magazijnstellingen, trolleys of steekwagens, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van bedrijfsinrichting.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Opgeruimd staat netjes

Bij Van Dulst Techniek vindt u een ruime selectie opbergoplossingen. Met Promatt magazijnstellingen kunt u zorgen u voor een overzichtelijke en ruimtebesparende opslag van al uw gereedschappen, bevestigingsmiddelen en onderdelen. Bent u vaak onderweg? Dan bieden transportstapelbakken, kunststofkoffers en trolleys een oplossing. Het logisch en efficiënt opbergen van uw materialen werkt namelijk wel zo prettig.

 

Steekwagens

Steekwagens zijn een onmisbaar hulpmiddel bij het verplaatsen van zware ladingen. In ons assortiment vindt u zowel inklapbare als de klassieke stalen modellen. Indien u vaak onderweg bent is een inklapbare steekwagen wel zo makkelijk. Deze nemen aanzienlijk minder ruimte in en passen gemakkelijk achterin de auto, zo heeft u altijd een steekwagen bij de hand.

 

Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie staalkabels, strooiwagens, magazijnkasten en multifunctionele tonnen.

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.