Nieuwsoverzicht

Maandactie juli 2021 1 juli 2021 - SCHERPE AANBIEDINGEN IN DE JULI MAANDACTIE Deze maandactie is geldig van 01 juli t/m 31 juli 2021, zolang de voorraad strekt. Prijzen per stuk in Euro excl. BTW.   Lees meer »
Van-Dulst-Techniek_Maandactie_juni-2021_pag1 Maandactie juni 2021 1 juni 2021 - SCHERPE AANBIEDINGEN IN DE JUNI MAANDACTIE Deze maandactie is geldig van 01 juni t/m 30 juni 2021, zolang de voorraad strekt. Prijzen per stuk in Euro excl. BTW. BEKIJK ALLE ACTIES Lees meer »
FESTOOL SYS-PowerStation 27 mei 2021 - Uw stopcontact nu eenvoudig meenemen Het SYS-PowerStation levert stroom. Ook daar waar anders geen stroom is. Als krachtige energieopslag maakt het u onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler – voor het dagelijkse werk. Nooit meer op zoek naar stroom, en geen vervelend kabeltrekken, overbelaste bouwstroomverdelers of problemen met uitschakelende zekeringen. Met permanent… Lees meer »
Primeur – De Nieuwe JIH-NC24LS Automatic Sawing Machine 26 april 2021 - Van Dulst Techniek levert uit voorraad hoogwaardige zaagmachines voor het automatisch afkorten van lichte aluminium profielen en zware werkstukken. De machines zijn uitgevoerd met zware motoren, hydraulische voeding en een aanvoerklem zaagsnede opening om braamarm te kunnen zagen. Er is nu een innovatieve zaagautomaat toegevoegd aan het leveringsprogramma, model NC24LS.   De primeur en verbetering… Lees meer »
De nieuwe DIA 303S DIAMOND CORE DRILL 26 april 2021 - De DUSS DIA 303 S diamantboormachine is te gebruiken voor handgestuurde boringen (of op boorstandaard) in beton, gewapend beton, sterk samengeperste kalkzandsteen en metselwerk. de nieuwe DIA 303 S is ideaal voor boringen in watergevoelige ruimtes, zoals serverruimtes, elektrische installaties, archieven of productielocaties. bovendien is die uitermate handig voor het achteraf inbouwen van sanitair en verwarmingssystemen,… Lees meer »
Highlights Promat Voorjaar 2020 27 juli 2020 - Hierbij presenteren wij de Promat highlights folder, met aantrekkelijke acties & aanbiedingen  Klik hier voor de brochure   Lees meer »
Nieuw! Actiekrant 2020 25 februari 2020 - Hierbij presenteren wij de nieuwe Van Dulst Techniek Actiekrant 2020! Met maar liefst 44 pagina’s 'actie'geweld, met scherp geprijsde en veel gevraagde kwaliteitsmachines en gereedschappen. Het aanbod machines en gereedschappen in de actiekrant is weer uitgebreid met o.a. nieuwe; Wisent boor-freestapmachines, lintzaagmachines, kolomboor-tapmachines en Cosen dubbelkoloms productie zaagmachines. Klik hier voor de Van Dulst Actiekrant… Lees meer »
Uitzonderlijk hoge scores VCA-examen bij Van Dulst Techniek 8 oktober 2019 - Afgelopen week volgden 14 medewerkers van Van Dulst Techniek uit Krimpen aan den IJssel de cursus Basisveiligheid VCA. Van Dulst Techniek is dé groothandel op het gebied van gereedschappen en machines en heeft ook een eigen machinefabriek. Mede hierdoor is bij de medewerkers al veel kennis aanwezig over het veilig omgaan met gereedschap en machineveiligheid.… Lees meer »
Van Dulst Techniek in ALURVS Magazine 8 oktober 2019 - Wederom een mooi artikel in ALURVS. "High Tech oplossing voor het bewerken van lange ALU Extrusie profielen, Auto Handling en Processing geïntegreerd in flexibele productie installaties."Sinds de jaren 90 heeft van Dulst Techniek onder de merknaam MPS (Modulaire Produktie Systemen) speciaal machines ontwikkeld voor de industriële markt. Het is juist in deze markt dat de gemechaniseerde… Lees meer »
Wist u dat? 30 juni 2019 - Van Dulst Techniek is een groothandel, importeur van machines en gereedschappen voor de bouw, industrie en installatietechniek.   Daarnaast hebben wij stationaire machines, hand-, halfautomatisch, automatisch of volledig cnc gestuurd in het programma voor de aluminium en metaalverwerkende industrie. Dit gaat van standaard stationaire cirkelzaag-, lintzaag- en boormachines naar volledig gecombineerde automatische zaag-boor-frees machines met… Lees meer »
C4 Introductie Cosen C4 bandzaagautomaat 4 april 2018 - Cosen introduceert met trots de Cosen C-tech C4 automatische bandzaagmachine voor continue zaagproductie. Het unieke aan deze machine is de standaard spindel gestuurde voeding en de lineaire geleiding van de zaagboog. De laatste Touchscreen technologie van Advantech is toegepast waardoor de machine gemakkelijk te bedienen is, al zijn de klemmen en zaagboog ook bedienbaar met… Lees meer »
Cosen g320 Cosen G320 4 april 2018 - Van Dulst Techniek demonstreerde op de TechniShow de dubbelkoloms bandzaagautomaat Cosen G320. Deze zeer stabiele productie zaagmachine is uitgevoerd met een 3,75 kW frequentie geregelde motor en een makkelijk te bedienen nc programmeerunit met Mitsubishi PLC. Het 5,7” kleuren HMI Touchscreen van Advantech is gemakkelijk te bedienen en kent tal van standaard en extra instelmogelijkheden.… Lees meer »
cosen SH-510LDM Introductie Cosen dubbelkoloms verstek bandzaag 27 maart 2018 - Cosen introduceert voor het eerst in Nederland op de TechniShow de SH-510LDM verstek bandzaagmachine met een capaciteit van 510 x 330mm. Dit is de kleinere uitvoering van de populaire Cosen SH-710LDM waar al wat installaties van in Nederland staan. De markt vraagt naar een compacte, veelzijdige, nauwkeurige verstek bandzaagmachine. Met de dubbelkoloms lineair geleide zaagboog… Lees meer »
SLT 152 Fiber SOCO & Van Dulst 2018 28 februari 2018 -   Tijdens de Techni-Show 2018 introduceert Van Dulst Techniek SOCO uit Taiwan. SOCO is opgericht in 1979 en met 550 medewerkers één van de grotere ondernemingen in zijn soort in Taiwan. SOCO heeft een eigen innovatie centre en tal van patenten op zijn machines voor de metaalbewerking. SOCO werkt wereldwijd met 40 geselecteerde specialistische partners.… Lees meer »
Introductie MPS bewerkingsinstallatie Techni-Show 2018 14 januari 2018 - Van Dulst Techniek presenteert met MPS de nieuwe "Universele Aluminium Profiel-bewerkingsmachine" tijdens Techni-Show 2018.   Eindelijk komt MPS uit met de meest universele profiel bewerkingsmachine voor aluminium. Deze mag met recht uniek genoemd worden. Er is daarom veel vraag uit het buitenland.     Modulaire opbouw Deze volautomatische bewerkingsmachine voor profielmateriaal kan modulair opgebouwd worden.… Lees meer »
Polyclose 2018 dulst Polyclose 2018 Gevel- en Toegangstechniek 10 januari 2018 - De laatste ontwikkelingen op het gebied van gevel- en toegangstechniek op de Polyclose 2018   Als vanouds presenteerde Van Dulst Techniek op 17, 18 en 19 januari 2018 de nieuwste machines van de Italiaanse fabrikant Mecal op de Polyclose beurs in Gent. De Polyclose is de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek. Kortom de beurs om u te… Lees meer »
AYDO MECAL DULST Nieuw: Instapmodel Mecal Aydo bij Van Dulst Techniek 10 december 2017 - Van Dulst Techniek introduceert het nieuwe bewerkingscentrum “Aydo” van Mecal voor aluminium en dunwandige stalen profielen op de TechniShow 2018.   Dit instapmodel is bijzonder compleet uitgevoerd met drie zeer snelle gestuurde assen waarmee lineaire en circulaire interpolatie bewerkingen kunnen worden uitgevoerd met de 3,8 kW motor.   De Aydo rotatiebalk heeft een bereik van… Lees meer »
Van Dulst MPS Afkort Van Dulst Techniek internationaal succesvol met industriële afkort-installaties voor ALU 24 januari 2017 - Van Dulst Techniek is met haar afdeling MPS een toonaangevend producent van bewerkings-machines voor aluminium profielbewerking. Onder de naam MPS fabriceert Van Dulst volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor onbemande flexibele productie, geschikt voor het produceren van klantspecifieke producten in grote aantallen. Te denken valt aan diverse  combinaties van bewerkingen, zoals ponsen, boren, frezen en zagen, met een… Lees meer »
Van Dulst Techniek succesvol met positioneringssytemen 10 april 2016 - Voor het verwerken van aluminium, levert Van Dulst modulaire productiesystemen. Hiermee wordt de aan- en afvoer automatisch geregeld. “Hierdoor kunnen onze klanten 24 uur per dag, zeven dagen per week hun machines laten draaien. Door een extra as aan de afvoerzijde op te nemen, pakt de afvoer met een soort tang de producten over van… Lees meer »
Van Dulst levert in Scandinavie 8 januari 2015 - Voor een bekende vrachtwagenfabriek in Zweden en voor een groot Zweeds bedrijf dat in Nederland overbekend is, heeft MPS Techniek onlangs bijzondere machines geleverd. MPS Techniek is een onderdeel van Van Dulst Techniek en is een toonaangevend producent van bewerkingsmachines voor aluminium profielbewerking. MPS is specialist op het gebied van volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor onbemande… Lees meer »
Nieuwe klantspecifieke installaties 24 mei 2012 - De afdeling MPS binnen van Dulst Techniek heeft vanaf haar oorsprong speciaal machines ontwikkeld voor de industriële markt. Het is juist in deze markt dat de gemechaniseerde serieproductie (voorraad gestuurd) verdwijnt ten bate van de klantspecifieke orderproductie. Teneinde met minimale arbeid wel het totaal volume te bereiken worden er hoge eisen gesteld aan dergelijke installaties.… Lees meer »
Van Dulst Techniek & Flora Holland 8 juni 2011 - 260 000 veilingkarren renoveren aan veilige ‘fool proof’ productielijnen Sinds april 2010 draaien in een hal van de bloemenveiling Flora Holland in Naaldwijk twee 30 meter lange productielijnen voor de renovatie van maar liefst 130 000 stapelwagens. Naast Naaldwijk vindt ook in Aalsmeer een (beperkte) renovatieslag plaats van de bestaande karren. De afdeling machinebouw van… Lees meer »