Primeur – De nieuwe JIH-NC24LS automatic sawing machine (26 april 2021) - Van Dulst Techniek levert uit voorraad hoogwaardige zaagmachines voor het automatisch afkorten van lichte aluminium profielen en zware werkstukken. De machines zijn uitgevoerd met zware motoren, hydraulische voeding en een aanvoerklem zaagsnede opening om braamarm te kunnen zagen. Er is nu een innovatieve zaagautomaat toegevoegd aan het leveringsprogramma, model NC24LS.   De primeur en verbetering … Lees meer »
Nieuw! Actiekrant 2020 (25 februari 2020) - Hierbij presenteren wij de nieuwe Van Dulst Techniek Actiekrant 2020! Met maar liefst 44 pagina’s ‘actie’geweld, met scherp geprijsde en veel gevraagde kwaliteitsmachines en gereedschappen. Het aanbod machines en gereedschappen in de actiekrant is weer uitgebreid met o.a. nieuwe; Wisent boor-freestapmachines, lintzaagmachines, kolomboor-tapmachines en Cosen dubbelkoloms productie zaagmachines. Klik hier voor de Van Dulst Actiekrant … Lees meer »
Uitzonderlijk hoge scores VCA-examen bij Van Dulst Techniek (8 oktober 2019) - Afgelopen week volgden 14 medewerkers van Van Dulst Techniek uit Krimpen aan den IJssel de cursus Basisveiligheid VCA. Van Dulst Techniek is dé groothandel op het gebied van gereedschappen en machines en heeft ook een eigen machinefabriek. Mede hierdoor is bij de medewerkers al veel kennis aanwezig over het veilig omgaan met gereedschap en machineveiligheid. … Lees meer »
Van Dulst Techniek in ALURVS Magazine () - Wederom een mooi artikel in ALURVS. “High Tech oplossing voor het bewerken van lange ALU Extrusie profielen, Auto Handling en Processing geïntegreerd in flexibele productie installaties.”Sinds de jaren 90 heeft van Dulst Techniek onder de merknaam MPS (Modulaire Produktie Systemen) speciaal machines ontwikkeld voor de industriële markt. Het is juist in deze markt dat de gemechaniseerde … Lees meer »
C4 Introductie Cosen C4 bandzaagautomaat (4 april 2018) - Cosen introduceert met trots de Cosen C-tech C4 automatische bandzaagmachine voor continue zaagproductie. Het unieke aan deze machine is de standaard spindel gestuurde voeding en de lineaire geleiding van de zaagboog. De laatste Touchscreen technologie van Advantech is toegepast waardoor de machine gemakkelijk te bedienen is, al zijn de klemmen en zaagboog ook bedienbaar met … Lees meer »
Cosen g320 Cosen G320 () - Van Dulst Techniek demonstreerde op de TechniShow de dubbelkoloms bandzaagautomaat Cosen G320. Deze zeer stabiele productie zaagmachine is uitgevoerd met een 3,75 kW frequentie geregelde motor en een makkelijk te bedienen nc programmeerunit met Mitsubishi PLC. Het 5,7” kleuren HMI Touchscreen van Advantech is gemakkelijk te bedienen en kent tal van standaard en extra instelmogelijkheden. … Lees meer »
cosen SH-510LDM Introductie Cosen dubbelkoloms verstek bandzaag (27 maart 2018) - Cosen introduceert voor het eerst in Nederland op de TechniShow de SH-510LDM verstek bandzaagmachine met een capaciteit van 510 x 330mm. Dit is de kleinere uitvoering van de populaire Cosen SH-710LDM waar al wat installaties van in Nederland staan. De markt vraagt naar een compacte, veelzijdige, nauwkeurige verstek bandzaagmachine. Met de dubbelkoloms lineair geleide zaagboog … Lees meer »
SLT 152 Fiber SOCO & Van Dulst 2018 (28 februari 2018) -   Tijdens de Techni-Show 2018 introduceert Van Dulst Techniek SOCO uit Taiwan. SOCO is opgericht in 1979 en met 550 medewerkers één van de grotere ondernemingen in zijn soort in Taiwan. SOCO heeft een eigen innovatie centre en tal van patenten op zijn machines voor de metaalbewerking. SOCO werkt wereldwijd met 40 geselecteerde specialistische partners. … Lees meer »
Introductie MPS bewerkingsinstallatie Techni-Show 2018 (14 januari 2018) - Van Dulst Techniek presenteert met MPS de nieuwe “Universele Aluminium Profiel-bewerkingsmachine” tijdens Techni-Show 2018.   Eindelijk komt MPS uit met de meest universele profiel bewerkingsmachine voor aluminium. Deze mag met recht uniek genoemd worden. Er is daarom veel vraag uit het buitenland.     Modulaire opbouw Deze volautomatische bewerkingsmachine voor profielmateriaal kan modulair opgebouwd worden. … Lees meer »