Uw Promat dealer

 

Professioneel en van hoge kwaliteit

Van Dulst Techniek is uw PROMAT Dealer. Het merk PROMAT biedt met zijn omvangrijke assortiment alle producten die nodig zijn voor ambachtelijke beroepen en de industrie. Ze bieden een hoge kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Daarom zijn gereedschappen van het merk PROMAT altijd de juiste keuze!

 

Het assortiment van PROMAT is op gedeeld in vier categorieën. Welke hieronder worden toegelicht.

 

PROMAT
1) Gereedschappen
 

Professioneel en van hoge kwaliteit. Met 7.500 producten vormen gereedschappen het zwaartepunt van het assortiment van het merk PROMAT. Ze bieden de hoogste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Daarom zijn gereedschappen van het merk Promat altijd de juiste keuze.

 

Productgroepen: bouwgereedschap, handgereedschap, verspaning, meettechniek, oppervlaktetechniek, spantechniek, elektrische en pneumatisch gereedschap.
PROMAT
2) Arbeidsveiligheid
 

De huidige arbeidsveiligheid moet aan veel eisen voldoen: Producten, die leven en gezondheid moeten beschermen, moeten doelmatig, robuust en duurzaam zijn en moeten voldoen aan de voorgeschreven normen volgens DIN, EN of ISO. Het beste product voor arbeidsveiligheid helpt echter niets, wanneer het niet gebruikt wordt, daarom zijn ook draagcomfort, functionaliteit en bij sommige artikelen ook een moderne look belangrijk. Met het merk PROMAT zitten u en uw medewerkers altijd aan de veilige kant en zien er daarbij bovendien goed uit.

 

Productgroepen: BHV-uitrustingen, handbescherming, gezicht- en gehoorbescherming, huidbescherming, wasruimtes, poetsdoeken, voetbescherming, werk- en noodstroomlampen.
PROMAT
3) Chemicals
 

Om prestaties en goede werking van machines en apparaten continu te waarborgen, worden speciale producten voor verzorging, reiniging en onderhoud gebruikt. In gevoelige sectoren (levensmiddelenindustrie, gas- en drinkwatervoorziening) moet aan de vastgelegde normen van de betreffende brancheorganisaties worden voldaan. Het merk PROMAT biedt ook hier een professioneel programma aan hoogwaardige kwaliteitsproducten – en natuurlijk de vereiste verwerkingsapparatuur. Met de juiste producten van het merk PROMAT zijn ook chemische bevestiging, beveiliging en afdichting geen probleem.

 

Productgroepen: algemene industriebenodigdheden, armaturen, chemisch-technische producten, persluchttechniek, slangtechniek, technische rubbers, profielen en elastomeren.
PROMAT
4) Werkplaatsbenodigdheden
 

Voor in de werkplaats of op het bouwterrein: Om ervoor te zorgen dat er effectief gewerkt kan worden, moeten gereedschappen en kleine onderdelen binnen handbereik liggen, daar waar ze nodig zijn. Bij het programma van het merk PROMAT behoren daarom goed toegeruste, robuuste werkplaatswagens, stevige gereedschapskoffers en praktische gereedschapstassen in vele maten en uitvoeringen.

 

Productgroepen: bedrijfsuitrustingen, buiteninstallaties, milieubeschermend, stellingen, transportbakken en transportmiddelen.

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.