Poliangolar

 

De Poliangolar® is ontwikkeld door de heer Paolo Bremi in een machinefabriek in Milaan in 1965. De heer Bremi was op zoek naar een snelle en voordelige manier om zeshoekige en vierkante gaten te produceren voor zijn klanten. De productie van vierkante en zeshoekige gaten waren tot de komst van de Poliangolar ® een heel moeilijk, duur en onnauwkeurig proces.

 

De Poliangolar ® is gemakkelijk te gebruiken en kan onregelmatige polygonen profielen creëren in zowel blinde en doorlopende gaten. Het apparaat werkt met een roterende beweging welke naast standaard hexagonale en vierkante gaten, ook groeven, rechthoeken, trapeziums, Torx, sterren en andere speciale profielen kan produceren. Het brootsen kan succesvol worden uitgevoerd op een verscheidenheid aan materialen, waaronder staal, aluminium en andere legeringen. Profielen kunnen ook op hard hout en plexiglas gebrootst worden. Naast interne bewerkingen is het ook mogelijk om externe profielen te brootsen.

 

De Poliangolar® kan eenvoudig worden geïnstalleerd op een brede variatie machines als deel in een cyclus of als een opzichzelfstaande bewerking. De Poliangolar ® kan worden geïnstalleerd op onder andere draaibanken, CNC-machines, kolomboormachines en speciale bewerkingscentra.

 

De uitvinding van de Poliangolar ® werd onmiddellijk een succes en direct toegepast binnen de precisie engineering. Voornamelijk door elektromechanische werkplaatsen, fabrikanten van hydraulische componenten, scheepswerven en vele laboratoria die veelhoekige profielen vereisen. In 1970 werd de Poliangolar® al over de gehele wereld gebruikt. Tot op heden zijn er duizenden eenheden verkocht, gebruikt door zowel kleine als grote bedrijven.

 

Bekijk hier de Poliangolar catalogus

 

Voor meer informatie ga naar www.poliangolar.nl

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.