Knipex

KNIPEX is wereldwijd de toonaangevende fabrikant van tangen voor professionele gebruikers en al meer dan 135 jaar een onafhankelijk familiebedrijf. 1.200 medewerkers in Wuppertal ontwikkelen en vervaardigen oplossingen voor effectief, gemakkelijk en veilig werken.

KNIPEX fundamentele idee is om te focussen. Alleen als specialisten kunnen we onze klanten topprestaties bieden en overleven tegen wereldwijde concurrentie. In meer dan 135 jaar hebben we een zeer uitgebreide tang en fabricagekennis opgebouwd, die terug te vinden is in elk paar KNIPEX-tangen.

 

Kwaliteit is belangrijk

De doorslaggevende factor voor het functioneren van een tang is hun precisie: zonder nauwkeurigheid is er geen betrouwbaar knippen, vastgrijpen of vervormen, en geen bediening zonder speling. Nauwe toleranties, waarvan we de conformiteit verzekeren met moderne fabricagetechnieken, stellen ons in staat om aan onze strenge kwaliteitseisen te voldoen.

We bereiken deze vereisten door middel van strenge metingen en verschillende tests – na de afzonderlijke productiestappen en aan het einde van het hele proces. We gebruiken de modernste meettechniek en langdurige testsystemen, evenals praktische routinematige tests met de hand.

 

Om ervoor te zorgen dat onze tangen voldoen aan uw verwachtingen en onze hoge eisen, gebruiken we alleen geselecteerde staallegeringen die volgens onze specificaties zijn gewalst.

 

Bekijk hier de complete KNIPEX catalogus

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.