Gerima

 

GERIMA, opgericht in 1991, ontwikkelt sindsdien machines en productieprocessen. Sinds 1994 richt het bedrijf zich op het ontwerpen en ontwikkelen van afschuinmachines voor gebruik in de productie van mobiele kranen, spoorwegvoertuigen, containers en schepen, alsook in de sectoren van de installatie- en pijplijnbouw. GERIMA’s gereedschapswerktuigen en elektrisch gereedschap worden voornamelijk gebruikt om de juiste lasbewerkingen te maken die nodig zijn bij het voorbereiden van lasverbindingen. Ze worden dus gebruikt voor het creëren van zichtbare niveaus en functionele niveaus en voor randafronding voorafgaand aan het verf- of coatingoppervlak.

 

Wat begon met een enkele machine in 1994 is uitgegroeid tot een epanding, middelgrote familiebedrijf. Sinds 1997 opereert GERIMA vanuit haar nieuwe productie- en administratiecentrum in St. Wendel in het zuidwesten van Duitsland.

Trouw aan zijn slogan “World of beveling”, dient GERIMA nu een klantenbestand over de hele wereld. GERIMA is voortdurend bezig met het uitbreiden en verbeteren van het assortiment nivelleermachines, van de kleinere handgereedschappen tot grote stationaire eenheden. Met zijn hoge mate van interne productie, kan GERIMA individuele oplossingen bieden voor specifieke klanttoepassingen.

 

Bekijk hier de Gerima catalogus

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.