Festool

 

Festool helpt gepassioneerde vaklieden hun ambitieuze doelen zo efficiënt, effectief en succesvol mogelijk te behalen! Werken met het gereedschap van Festool garandeert nauwkeurige en perfecte resultaten in veilige en stofvrije werkomstandigheden met een vaste lage cost of ownership. Al meer dan 90 jaar heeft Festool een onafgebroken passie voor hoogwaardige elektrische gereedschappen. Festool maakt het werk van professionele vakmannen eenvoudiger – en helpen hen daarbij om sneller een perfect resultaat te krijgen. Voor innovatiekracht spreken meer dan 350 patenten, meer dan 80 prijzen voor producten en bedrijven en op de eerste plaats: tevreden klanten.

 

Festool service: SERVICE all-inclusive*

Doordacht gereedschap met services die zich volledig richten op de eisen van de dagelijkse praktijk. Uitvaltijden, onnodige extra inspanningen en extra kosten dienen zo veel mogelijk vermeden te worden om succesvol te zijn. De bijdrage van Festool aan uw succes: SERVICE all-inclusive.* Een voorwaarde is wel dat u uw Festool gereedschap registreert:

Registreer uw Festool gereedschap

 

Vervanging van slijtageonderdelen = GRATIS!

36 maanden GRATIS reparatieservice.** UNIEK – Als uw machine niet goed meer werkt, wordt deze gratis gerepareerd. Inclusief reserveonderdelen en alle slijtagedelen. 36 maanden lang. 

 

U kunt gebruik maken van de SERVICE all-inclusive wanneer

  • De geleverde machine niet vrij is van aantoonbare materiaal- en/of fabricagefouten.
  • Slijtageonderdelen (met name koolborstels, kogellagers, rubbermanchetten, accupacks, afdichtingsringen en schakelaars)
    Bij deskundig gebruik van de machine aantoonbaar beschadigd zijn als gevolg van natuurlijke slijtage. Afsluitend is in de reserveonderdelencatalogus bij www.festool.nl/service een lijst in te zien van alle onderdelen die onder de garantie vallen.

 

Er kan met name geen aanspraak worden gemaakt op garantie,

  • In geval van beschadiging van verbruiksmateriaal en accessoires, in het bijzonder bij steunschijven, schuurzolen, plug-it kabels, zaagbladen, frezen, roergardes, snijmessen, snijgarnituren en boorgereedschap.
  • wanneer er bij aansluiting, installatie, inbedrijfstelling, bedrijf, gebruik of onderhoud van de machines is afgeweken van de gebruiksaanwijzing of de overige documentatie bij de afzonderlijke machines.
  • In geval van ander ondeskundig gebruik, met name bij geweld van buitenaf (in het bijzonder bij schokken of een val) bij gebreken aan machines die vooral zijn veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires of reserveonderdelen.
  • In geval van machines die zijn gewijzigd of uitgebreid, in het bijzonder bij machines die gedemonteerd zijn geweest.
  • Ingeval de machine continu aan sterke slijtage onderhevig is geweest, in het bijzonder bij industrieel continubedrijf of een permanent hogere dan gemiddelde belasting van de machine.

 

10 jaar garantie op reserveonderdelen.

En mocht een reserveonderdeel onverhoopt bij uitzondering niet meer verkrijgbaar zijn, dan krijgt u ter vervanging gratis een nieuwe machine.

 

Festool garandeert dat reserveonderdelen nog minstens 10 jaar nadat de machine uit productie is genomen beschikbaar zijn. Mocht het geval zich voordoen dat Festool deze belofte niet kan nakomen, dan ontvangt u ter vervanging kosteloos een vergelijkbaar nieuw apparaat uit het actuele programma.

 

Diefstal? 36 maanden kostenbescherming in geval van diefstal!

Bij diefstal ontvangt u tegen een eigen bijdrage van 100 euro een gloednieuwe vervangende machine.

 

In geval van diefstal ontvangt u van Festool ter vervanging van uw gestolen machine éénmalig een nieuwe vervangende machine zonder accessoires, zonder bijkomende kosten en tegen een eigen risico van € 100,00 excl. btw. Festool biedt deze service gedurende 36 maanden na de aankoopdatum die op uw originele aankoopbewijs (van een officiële Festool dealer) staat vermeld voor alle met succes geregistreerde Festool machines. Voor de vervangende machine geldt de bescherming tegen diefstal echter niet opnieuw.

 

Om op deze service aanspraak te kunnen maken, moet u van de diefstal onmiddellijk aangifte doen bij de politie. Vervolgens moet u binnen vijf dagen na de diefstal uw aangifte en servicecertificaat aan uw Festool-dealer laten zien. Deze levert de bescheiden ter keuring in bij Festool.

 

Nadat de service-aanvraag door Festool is ingewilligd kan de nieuwe machine tegen betaling van bovengenoemd eigen risico bij uw dealer worden afgehaald.Alle voorwaarden voor SERVICE all-inclusive vindt u in de servicevoorwaarden van Festool.

 

90% tevreden. 100% geld terug. 15 dagen testen zonder risico.

Het gekochte gereedschap bevalt niet? Tot en met 15 dagen na aankoop kunt u het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

Met deze service kunt u eigenlijk net als bij een auto een ‘proefrit’ maken. Door het tonen van uw servicecertificaat kunt u elk geregistreerd gereedschap binnen 15 dagen na de datum die op uw originele aankoopbewijs vermeld staat, bij ons terugbrengen. Het gereedschap mag ‘licht gebruikt’ zijn, maar moet wel onbeschadigd, compleet overeenkomstig de leveringsomvang en in de originele verpakking teruggebracht worden.

 

* Geldig voor alle Festool machines die sinds 06.03.2013 gekocht en binnen 30 dagen na aankoop geregistreerd zijn voor de SERVICE all-inclusive. De Festool servicevoorwaarden zijn van kracht, deze kunnen worden bekeken op www.festool.nl/service.

** “GRATIS reparatie” geldt niet voor beschadigingen van verbruiksmateriaal en accessoires, in geval van ondeskundig gebruik, schade die is veroorzaakt door gebruik van niet-originele accessoires- of reserveonderdelen, en als de machine continu aan slijtage onderhevig is geweest.

 

Bekijk hier de Festool catalogus

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.