Bosch

 

De Robert Bosch Power Tools GmbH, een divisie van de Bosch Groep, is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van elektrisch gereedschap, accessoires voor elektrisch gereedschap en meetgereedschap. In 2018 genereerden de ongeveer 20.000 medewerkers een omzet van 4,6 miljard euro, waarvan ongeveer 85 procent buiten Duitsland. Met merken als Bosch en Dremel staat de divisie voor klantgerichtheid en grote technische vooruitgang. De belangrijkste succesfactoren zijn innovatiekracht en innovatietempo. In 2021 zal Bosch Power Tools opnieuw meer dan 100 nieuwe producten op de Duitse markt brengen in zijn vier bedrijfssegmenten elektrisch gereedschap, accessoires, meetgereedschap en tuingereedschap.

 

Bosch Power Tools breidt zijn accusegment consequent uit voor zowel doe-het-zelvers als professionals. De focus ligt en blijft op accusystemen met 18 volt. Bosch garandeert compatibiliteit met alle bestaande en toekomstige elektrische gereedschappen binnen dezelfde spanningsklasse – zowel in systemen voor professionals als in systemen voor doe-het-zelvers. Hierdoor kunnen gebruikers het doen zonder batterijen en laders die ze niet nodig hebben, waardoor tegelijkertijd geld wordt bespaar.

 

Catalogus: Haakse slijpers
Catalogus: Haakse slijpers
Algemene catalogus 2021
Algemene catalogus 2021
Catalogus: Meetgereedschap
Catalogus: Meetgereedschap

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.