Bahco

 

Door de jaren heen hebben zich veel ontwikkelingen en innovaties voorgedaan, maar Bahco blijft het toonaangevende Zweedse merk voor hoogwaardig gereedschap. Bahco levert al meer dan 165 jaar eersteklas gereedschap. Stevige, duurzame producten die wereldwijd bekend staan om hun kwaliteit en degelijkheid. 

 

Tegenwoordig is Bahco een wereldwijde toonaangevende merknaam met een grote verscheidenheid aan professionele handgereedschappen, waaronder handzagen, steek- en ringsleutels, dopsleutels, schroevendraaiers, verstelbare moersleutels, zijsnijtangen, vijlen, lintzagen, snoeigereedschappen, ijzerzaagframes- en bladen, gatzagen, enz.

 

Innovatie en onvoorwaardelijke kwaliteit, kenmerken Bahco gereedschappen en staan nog altijd borg voor deze merknaam. Bahco gereedschappen moeten meer zijn dan alleen goed. Bahco gaat alleen voor het allerbeste – voor efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit, design en ergonomie. Bahco ontwikkelt al tientallen jaren specifieke oplossingen voor professionele gebruikers en talloze toepassingen, gebaseerd op onze overtuiging de best mogelijke oplossing te ontwikkelen voor elke opdracht die uitgevoerd moet worden. Daarom kiezen vakmannen wereldwijd nog steeds voor het merk met
‘de vis en de haak’.

 

bekijk hier de Bahco tangen catalogus                                       bekijk hier de Bahco waterpomptangen catalogus

    Tangen             WATERPOMPTANGEN

bekijk hier Bacho bangzagen catalogus 

BANDZAGEN

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.