CBC UNI60D

60d cbc dulst

CBC UNI60D

Vrijblijvende offerte aanvragen Vrijblijvende demo aanvragen Contact opnemen

Beschrijving

CBC digitale buigmachine UNI60D is een compacte en krachtige buigmachine. De UNI60D kan grote diameters buigen, maar ook dunne en fijne buizen. Altijd met optimale en constante bochten zonder enige vervorming.  UNI60D is voorzien van een zeer krachtige 230 Volt motor (1Ph) met automatische terugloop. Buigt snel en precies tot 180°. Dit kan zowel met dik en dunwandige buizen tot 54mm (RVS 42mm).

 

Het digitale display is voor het invoeren en regelen van de buighoek. En u kunt maximaal 50 geheugens programmeren, elk met 9 verschillende bochten. Dit is ideaal voor het buigen van verschillende bochten over de lengte van een stuk buis. Wanneer het apparaat in bedrijf is, springt het automatisch naar de volgende hoek, dus u hoeft alleen het apparaat in te stellen tot aan de aanslag, het vast te klemmen en de twee knoppen vast te houden terwijl de UNI uw bocht nauwkeurig uitvoert. De automatische terugkeer bespaart u tijd bespaart omdat u de gebogen buis kunt verwijderen en de volgende buis klaar kunt maken voor installatie.

 

Optioneel zijn onderzetkast, driepoot, voetschakelaar, verstevigingsbeugel en lengte-aanslag met klauwplaat.

 

Kenmerken

  • Aluminium behuizing
  • Asynchrone motor 1,30 kW, 220V, 50 HZ, 2800 RPM
  • Elektronisch schema met lage spanning (24V
  • Buighoekregeling
  • Digitaal bedieningspaneel met microprocessor voor het programmeren van de buighoek.
  • Elektrobrake
  • Automatische terugloop

 

Over CBC

CBC werd in 1966 in Italië opgericht en maakte oorspronkelijk zoötechnische producten (dierlijke medische apparatuur), die ver verwijderd zijn van de buigmachines, draadsnijgereedschap en andere mechanische gereedschappen die ze tegenwoordig maken. Sinds de jaren 1980 maken ze echter uitstekende, goed gemaakte en goed afgewerkte buigmachines.

 

Tegenwoordig bieden ze een scala aan digitaal gestuurde buigmachines met een buigbereik van slechts 6 mm tot wel 140 mm. CBC staat bekend voor zijn nauwkeurigheid, duurzaamheid en service. Van Dulst Techniek vertegenwoordigt CBC al heel lang met groot succes binnen de Benelux. CBC machines zijn bij uitstek geschikt voor het buigen van dun of dikwandig materiaal zoals koper, staal en roestvrij staal.

Extra informatie

More
Lengte (mm)520
Breedte (mm)210
Hoogte (mm)410
Gewicht (kg)60
Elektrische frequentie (Hz)50
Max. rotatiesnelheid (RPM)2800
Elektrische voeding (V)220
Motorvermogen (kW)1,0
Radius min./max.3-4D
Koperen buis (Ø mm)54×4
CV (Fe) buis (Ø mm)54×4
Aluminium (Fe) buis Ømm54×4
Pg buis (Ø mm)54×2
RVS buis (Ø mm)42×3
Hydrauliek buis (Ø mm)54×4
Meubel (Fe) buis (Ø mm)54×3
Gaspijp (Ø mm)1.25
Gelaagde buis (Ø mm)63

Brochures

PDF brochure