CBC UNI42D

UNI42D

CBC UNI42D

Vrijblijvende offerte aanvragen Vrijblijvende demo aanvragen Contact opnemen

Beschrijving

De nauwkeurige digitale elektrische buigmachine UNI42D kan zowel grote diameters buigen als dunne en fijne buizen. De UNI42D is voorzien van een zeer krachtige 230 V motor (1Ph) met automatische terugloop. De machine buigt snel en precies tot 210° met minimale vervorming. Onderzetkast, driepoot, voetschakelaar en verstevigingsbeugel zijn optioneel.

 

Het digitale display maakt het het invoeren en regelen van de buighoek eenvoudig en snel. U kunt maximaal 50 geheugens programmeren, elk met 9 verschillende bochten. Ideaal voor het buigen van verschillende bochten over de lengte van een stuk buis. Wanneer het apparaat in bedrijf is, springt het automatisch naar de volgende hoek, dus u hoeft alleen het materiaal in te stellen tot zijn aanslag, het vast te klemmen en de twee knoppen vast te houden terwijl de UNI uw bocht nauwkeurig uitvoert. De automatische terugkeer bespaart u tijd omdat de gebogen buis verwijdert kan worden en u de volgende buis klaar kunt maken voor installatie.

 

Kenmerken

  • Aluminium behuizing
  • Asynchrone motor HP 0,75 220V 50 HZ (verschillende voltages op aanvraag)
  • Digitaal bedieningspaneel met microprocessor voor het programmeren van de buighoek
  • Elektronisch rooster met lage spanning (24V)
  • Buighoekregeling
  • Elektrobrake
  • Automatische terugloop

 

Over CBC

CBC werd in 1966 in Italië opgericht en maakte oorspronkelijk zoötechnische producten (dierlijke medische apparatuur), die ver verwijderd zijn van de buigmachines, draadsnijgereedschap en andere mechanische gereedschappen die ze tegenwoordig maken. Sinds de jaren 1980 maken ze echter uitstekende, goed gemaakte en goed afgewerkte buigmachines.

 

Tegenwoordig bieden ze een scala aan digitaal gestuurde buigmachines met een buigbereik van slechts 6 mm tot wel 140 mm. CBC staat bekend voor zijn nauwkeurigheid, duurzaamheid en service. Van Dulst Techniek vertegenwoordigt CBC al heel lang met groot succes binnen de Benelux. CBC machines zijn bij uitstek geschikt voor het buigen van dun of dikwandig materiaal zoals koper, staal en roestvrij staal.

Extra informatie

More
Lengte (mm)520
Breedte (mm)170
Hoogte (mm)350
Gewicht (kg)35
Elektrische frequentie (Hz)50
Max. rotatiesnelheid (RPM)2800
Elektrische voeding (V)220
Motorvermogen (kW)0,6
Radius min./max.3-4D
Koperen buis (Ø mm)42×1.5
CV (Fe) buis (Ø mm)42×3
Aluminium (Fe) buis Ømm42×3
Pg buis (Ø mm)38×1.5
RVS buis (Ø mm)30×2
Hydrauliek buis (Ø mm)42×3
Meubel (Fe) buis (Ø mm)42×2
Gaspijp (Ø mm)1.25
Gelaagde buis (Ø mm)50

Brochures

PDF brochure