Klem- en spangereedschap

 

Klem- en spangereedschap voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van spangereedschap. Of u nu op zoek bent naar bankschroeven, klauwplaten, machineklemmen of kruistafels, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Klauwplaten

Van Dulst Techniek heeft een ruim assortiment zelf-centrerende 3-klauwen, zelf-centrerende 4-klauwen en onafhankelijke 4-klauwen klauwplaten. Twijfelt u tussen zelf-centrerende of onafhankelijke klauwplaten? Het voordeel van zelf-centrerende klauwplaten is dat ze snel en gemakkelijk te gebruiken zijn. De praktijk leert dat de zelf-centrerende eigenschap na verloop van tijd afwijkingen kan gaan vertonen. Wilt u ten alle tijden met hoge precisie werken? Dan raden wij u een onafhankelijke 4-klauwen klauwplaat aan. Een onafhankelijke 4-klauwen klauwplaat duurt langer om in te stellen dan een zelf-centrerende klauwplaat, maar geeft u meer flexibiliteit én precisie.

 

Machineklemmen

Wij leveren diverse type pneumatische, hydraulische en handbediende machineklemmen direct uit voorraad! Altijd van de hoogste kwaliteit. In ons brede gamma voeren wij machineklemmen met verschillende bekbreedte en spanwijdte, zo vindt u altijd de machineklem die u zoekt.

 

Op zoek naar ander spangereedschap? Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie hefmagneten, boorklemmen en kotterkoppen. Tevens leveren wij alle gangbare typen spantangen en spantanghouders.

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.