Bouwgereedschap

 

Bouwgereedschap voor professionals! Van Dulst Techniek heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van bouwgereedschap. Of u nu op zoek bent naar beitels, betonmolens, signalisatie of betonscharen, Van Dulst Techniek is sinds 1965 dé partner op het gebied van technisch gereedschap.

 

Groot assortiment  |  Deskundig advies   |   Snelle levering   |  Onderhoud, reparatie & keuring

 

Betonmolens

Voor het aanmaken van de juiste mengsels is een betonmolen onmisbaar op de bouwplaats. Van Dulst Techniek voert een compleet programma betonmolens voor zowel grote en kleine klussen.

 

Signalisatie

Verkeersborden, verkeerskegels en afzetlint. Bij Van Dulst Techniek vindt u een ruime selectie aan signalisatiemiddelen ten behoeve van de veiligheid van het bouwterrein.

 

Werkt u aan de weg? Of wilt u duidelijk markeren waar zich een situatie bevindt waar voorzichtigheid gepast is? Wij bieden u verschillende vormen en kleuren verkeerskegels. Het gebruik van verkeerskegels is een flexibele oplossing om ongelukken te voorkomen. Ze zijn licht, makkelijk te transporteren en hierdoor gemakkelijk aan te passen aan veranderende situaties. Voor meer zichtbaarheid is lichtgevende signalering mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Kabelhaspels

Kabelhaspels zijn vrijwel onmisbaar op bouwplaatsen of bij klussen op locatie. In ons assortiment vindt u kabelhaspels met haspeltrommels gemaakt van spuitgietrubber, hierdoor kunnen ze tegen een stootje. Tevens zijn ze voorzien van geïntegreerde thermische beveiliging tegen oververhitting en overbelasting. Ideaal voor intensief gebruik, voor uw gebruiksgemak én veiligheid!

 

Op zoek naar ander bouwgereedschap? Van Dulst Techniek heeft ook een brede selectie schragen, tegeldragers en betonscharen.

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.