FESTOOL SYS-PowerStation

27 mei 2021

Uw stopcontact nu eenvoudig meenemen

Het SYS-PowerStation levert stroom. Ook daar waar anders geen stroom is. Als krachtige energieopslag maakt het u onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler – voor het dagelijkse werk. Nooit meer op zoek naar stroom, en geen vervelend kabeltrekken, overbelaste bouwstroomverdelers of problemen met uitschakelende zekeringen. Met permanent 3680 watt en kortstondig tot 11.000 watt biedt het genoeg vermogen voor alle netgebonden gereedschappen en drijft zelfs stofzuigers, grote zagen en boorhamers constant aan zonder vermogensverliezen. Het is compact en mobiel en het slaat 1.500 wattuur aan energie op – bij de meeste toepassingen voldoende voor een hele werkdag. Net als een normaal 230 volt-stopcontact.

 

Stroom. Altijd en overal

Werken wanneer je wilt, waar je wilt, met welke machine je wilt. Het SYS-PowerStation voorziet je altijd van stroom als je onderweg bent. Het is compact en mobiel en het slaat 1500 wattuur aan energie op. Zo ben je volledig onafhankelijk van klassieke energiebronnen zoals stopcontact, generator of bouwstroomverdeler.

 

Genoeg vermogen voor alles

Het SYS-PowerStation biedt met permanent 3680 watt en kortstondig tot 11.000 watt genoeg vermogen voor alle netgebonden gereedschappen – zelfs voor stofzuigers, grote zagen en boorhamers. Het drijft deze aan zonder vermogensverliezen – net als een normaal 230 volt-stopcontact.

 

Planningsveiligheid gegarandeerd

Onaangename verrassingen of werkonderbrekingen zijn nu verleden tijd: vanaf nu is elk gebruik op de bouwplaats veilig planbaar. Nooit weer op zoek naar stroom. Geen vervelend kabeltrekken, overbelaste bouwstroomverdelers of problemen met uitschakelende zekeringen. Dat scheelt tijd en geld.

 

Meer informatie

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht