Office Manager / Verkoop assistent

01/24/2019

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

Naast het bijstaan van het management ben ik verantwoordelijk voor de internationale verkoop bij van Dulst Techniek. Ik laat niets aan het lot over en regel veel binnen het bedrijf. Ik vraag me af of het bedrijf wel zonder mij kan…

 

Een duidelijke omschrijving van wat je precies gaat doen

Je bent een planner/regelaar binnen een middelgroot internationaal bedrijf, dit zorgt er ook voor dat je contact hebt met grote internationale bedrijven, en doet de inkoop/verkoop. Jij houdt je bezig met vrijwel alles. De directie en het management hebben dagelijks contact met je, elke dag is anders en nieuwe activiteiten/taken worden gecreëerd, dan wel vanuit de markt of om processen intern efficiënter te maken. Administratieve taken horen ook bij de functie, bestaande uit het antwoorden van mails, verkooporders doorvoeren, inkooporders invoeren + verwerken, kleine personeels-administratieve taken en facturen sturen. Ik ben verantwoordelijk voor een afgebakend deel van de verkoop voor dealers.

 

Gevarieerd werk

Ook ben je een belangrijke speler tijdens evenementen. Voor beurzen regel je het transport en ben je het aanspreekpunt voor de organisatie. Voor het personeel boek je vluchten en hotels en zoek je alles tot in de puntjes uit. Heeft het bedrijf iets te vieren? Jij regelt dit!

Al met al is het een uitdagende en interessante functie. Met je enthousiasme, positieve houding en energie die je uitstraalt is dit dé baan voor jou!

 

Wat ons een leuk bedrijf maakt om voor te werken

 • Je ontvangt een marktconform salaris.
 • Direct contact met de directie en het management.
 • Zeer afwisselend werk & goede arbeidsvoorwaarden.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid en jouw inzet zorgt voor direct resultaat.
 • We zijn een groeiend bedrijf
 • Je hebt continue contact met je collega’s

 

Wat wij zoeken in een nieuwe collega

 • Hbo werk/denk niveau.
 • Beheersing van de Engelse taal (Duits Pré).
 • Proactieve en enthousiaste houding.
 • Je werk georganiseerd en kan goed plannen.
 • Je houdt van afwisseling en doet niet alleen de taken volgens de functieomschrijving.

 

Van Dulst Techniek BV

Van Dulst Techniek B.V. is een technische handelsonderneming van machines en gereedschappen. Naast Van Dulst Techniek zijn importeur Electrotool B.V. en exporteur KW Tools B.V. gevestigd op hetzelfde adres. Deze firma’s vallen onder hetzelfde management. Vooral voor de export firma KW Tools zal je werkzaamheden verrichten. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met relaties en een grote variatie aan bedrijven in Europa.

 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?

Stuur je sollicitatiebrief en cv naar:

Dhr. A. van Dulst, e-mail: solliciteren@vandulst.nl, tel. 0180 – 510 455

« Terug naar het nieuwsoverzicht