Commercieel Medewerker binnendienst

01/24/2019

Versterk ons team als commercieel medewerker binnendienst. Wij vinden het belangrijk dat onze collega’s op hun plek zitten. Daarom proberen wij je alvast een goede indicatie te geven wat je gaat doen en in welke omgeving dat gaat gebeuren.

 

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

Ik ben commercieel medewerker, verantwoordelijk voor de binnendienst. Ik ben het aanspreekpunt voor klanten en prospects. Daarnaast onderhoud ik relaties en doe ik alle administratieve werkzaamheden omtrent de verkoop.

 

Een duidelijke omschrijving dat vertelt wat je gaat doen
Om ca. acht uur begint de werkdag op kantoor in Krimpen aan den IJssel. Je begint je dag met een kop koffie en checkt je mail.

 

In je inbox vind je orders en (aan)vragen. Dit is waar je je vooral mee bezig houdt. Tijdens het beantwoorden van de mails wordt er gebeld naar kantoor. Vaak zijn het klanten met vragen over producten. Zodra de telefoon gaat twijfel je niet en neem je op. Omdat je al enige ervaring binnen de branche hebt, leer je snel over onze producten en probeer je zelfstandig de vragen te beantwoorden. Customer service en klant advies is een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden.

 

Overige werkzaamheden die je tussen de telefoontjes doet, zijn de administratieve taken die bij de verkoop binnendienst komen kijken. Zoals het maken van ordercalculaties, orderbevestigingen en prijslijsten.

 

Samen met het team ben je dus zowel telefonisch als via de mail verantwoordelijk voor de sales van Van Dulst Techniek binnen Nederland.

 

Wat ons een leuk bedrijf maakt om voor te werken
* Je ontvangt een goed salaris!
* Met een divers team ben je verantwoordelijk voor de Nederlandse klanten. 
* Je kan meedenken binnen het bedrijf en jouw woord wordt gehoord.

* Zeer afwisselende baan waarin je zelfstandig te werk kan gaan.

 

Wat zoeken wij in een nieuwe collega
* Je bent commercieel ingesteld.

* Je hebt ervaring in de groothandel gereedschappen en machines.

* Je hebt MBO/HBO werk en denkniveau
* Je hebt ervaring binnen de branche. De aard van de producten brengt een hoog advies niveau met zich mee.

* Jezelf blijven ontwikkelen vind je belangrijk en je staat hier dus open voor.

* Je bent woonachtig in de regio Rotterdam (35 km radius)

 

Van Dulst Techniek BV
Naast de vele werkzaamheden die een technische handelsonderneming eigen zijn, is Van Dulst Techniek BV met MPS een toonaangevende leverancier van aanslagsystemen en machines voor de aluminium en metaalbewerking. Naast standaardproducten fabriceert MPS volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen met hoge aantallen of waarbij een flexibele in- en omstelling is vereist. Het betreft in veel gevallen de bewerking van lengteprofielen.

MPS beschikt over een eigen engineeringsafdeling, bestaande uit een ervaren groep medewerkers met specialisatie op het gebied van machinebouw, elektrotechniek en besturingstechniek.

 

Ben jij de kandidaat die wij zoeken?
Stuur je sollicitatiebrief en cv naar:
Dhr. A. van Dulst, e-mail: solliciteren@vandulst.nl, tel. 0180 – 510 455

 

 

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

 

 

« Terug naar het nieuwsoverzicht