Get Adobe Flash player

Nieuwsflits

MPS introduceert nieuwe aluminium verstek afkortinstallatie met automatisch positioneer systeem.

Lees meer...


Bekijk de nieuwe actiefolders 2015 van Hitachi en van Dulst.

Lees meer...


Nieuwe stofafzuigsystemen voor boren, hakken en diamantboren.

Bekijk de filmpjes van de SDS plus en de SDS max

Lees meer...


De nieuwe zeer uitgebreide Van Dulst Techniek promotieflyer is beschikbaar.

U treft aan het nieuw opgenomen merk Heylo bouwdrogers en ventilatoren.

Tevens is er veel aandacht voor producten met het werken van stof,Electrische handgereedschappen voor de bouw en installatietechniek, handgereedschappen van het merk KW-Tools en tal van verbruiksartikelen.

Doe er uw voordeel mee. In de regio wordt veelal gratis bezorgd.

Lees meer...


Ook in 2018 is van Dulst weer aanwezigop diversen evenementen


Bezoek ook

MPS 

Van Dulst is
Graydon gecertificeerd

 

Graydon

 

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van gevel- en toegangstechniek op de Polyclose 2018  

 

Als vanouds presenteert Van Dulst Techniek op 17, 18 en 19 januari 2018 de nieuwste machines van de Italiaanse fabrikant Mecal op de Polyclose beurs in Gent. De Polyclose is de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek. Kortom de beurs om u te oriënteren op aluminiumbewerking en aluminiumbewerkingsmachines.

 

Op onze vaste locatie (standnr. 6118) treft u een demonstratie van het uiterst snelle bewerkingscentrum MC 302 Geos-5 MDT. Deze vijf-assige machine is geschikt voor zware profielen tot 740mm breed en is uitgevoerd met een 12 kW watergekoelde motor in een portaalopstelling. Met de bewerkingsspindel, de 18 meelopende gereedschappen en een zaagblad van Ø500 mm. worden zeer korte cyclustijden bereikt bij hoge nauwkeurigheden.

 

Tevens presenteren en demonstreren we het nieuwe compacte 4-assige bewerkingscentrum van Mecal: de Mecal MC 319 Aydo. De Aydo is kleiner, maar net zo krachtig als de MC 309 Nike, mis hem niet! Daarnaast treft u de 4-assige geluidsarme MC305 Kosmos in gesloten uitvoering aan. Nog steeds het meest verkochte bewerkingscentrum van Mecal.

 

Op de Polyclose tonen we ook de 5-assige dubbele verstekzaagbank SW622 met een zaagblad Ø600 mm. Deze installatie is geschikt voor het (dubbel) verstek zagen van brede en zware aluminium profielen, typerend voor de ramen – en kozijnenmarkt van Noord-Europa. Het programma is vervolgens compleet met een stationaire verstek afkortzaagmachine voorzien van de MPS Powerstop. Dit positioneersysteem, specifiek ontwikkelt voor het snel en efficiënt zagen van glaslatten, is voorzien van een digitale meetstok met Bluetooth verbinding. Hiermee worden gemeten binnenmaten van kozijnen, draadloos naar het automatisch aanslagsysteem verzonden.

 

Kortom de moeite waard om Flanders Expo te Gent te bezoeken en nieuwe ideeën op te doen voor efficiënte productie. Laat u zich daarbij vrijblijvend adviseren door onze specialisten bij Van Dulst Techniek op het gebied van het bewerken van zowel aluminium als stalen profielen.

 

Gratis toegang  

Wij verwelkomen u graag op standnr. 6118

Voor gratis toegang tot de beurs gaat u naar: Polyclose registratie
En vult u de volgende code in: P824230385