Get Adobe Flash player

Nieuwsflits

De nieuwe zeer uitgebreide Van Dulst Techniek promotieflyer is beschikbaar.

U treft aan het nieuw opgenomen merk Heylo bouwdrogers en ventilatoren.

Tevens is er veel aandacht voor producten met het werken van stof,Electrische handgereedschappen voor de bouw en installatietechniek, handgereedschappen van het merk KW-Tools en tal van verbruiksartikelen.

Doe er uw voordeel mee. In de regio wordt veelal gratis bezorgd.

Lees meer...


Nieuwe stofafzuigsystemen voor boren, hakken en diamantboren.

Bekijk de filmpjes van de SDS plus en de SDS max

Lees meer...


Bekijk de nieuwe actiefolders 2015 van Hitachi en van Dulst.

Lees meer...


Ook in 2018 is van Dulst weer aanwezigop diversen evenementen


MPS introduceert nieuwe aluminium verstek afkortinstallatie met automatisch positioneer systeem.

Lees meer...


Bezoek ook

MPS 

Van Dulst is
Graydon gecertificeerd

 

Graydon

 

Op de TechniShow introduceert Van Dulst Techniek, Soco uit Taiwan. Soco is opgericht in 1979 en met 550 medewerkers één van de grotere ondernemingen in zijn soort. Soco heeft een eigen innovatie centre en tal van patenten op zijn machines voor de metaalbewerking. Soco werkt wereldwijd met 40 geselecteerde specialistische distributie- en servicepartners. De algemene industrie, automotive en meubelfabricage zijn de voornaamste afnemers.

 

Soco staat bekend als de leverancier van oplossingen voor het bewerken en buigen van buis en profielmateriaal. Als partner voor de vertegenwoordiging in de BeNeLux is er voor Van Dulst Techniek gekozen vanwege de bekendheid met machines voor het bewerken van lengte profielen.

 

Uitgelicht wordt de Soco SA-100NC verstek cirkelzaaginstallatie. Een volautomatische verstekzaaglijn voor materiaal tot Ø125mm of koker tot 100x100mm, met bundelmagazijn voor 6 mtr materiaal, aanvoerklem met een slag van 1.000mm en een uitvoerklem. De machine heeft een gestuurde verstek zaagtafel van L en R 30º. De machine is uitgevoerd met een zaagblad van Ø450mm, de Soco i2 intelligente interface en 3D simulatie software met nesting mogelijkheden. Bekijk hier de Soco zaaginstallaties. 

 

De Soco 2D of 3D fiber buizenlaser SLT-152-Fiber is ook aan het leveringsprogramma toegevoegd.  Deze volautomatische installatie met 4 of 5 gestuurde assen heeft een capaciteit tot Ø 150mm. Met de 2 kW IPG fiber laserbron en de Precitec snijkop wordt er razendsnel 2D of 3D gesneden. Dat kan in staal tot 6mm dikte, rvs tot 4mm en aluminium tot 3mm. De standaard installatie heeft een invoermagazijn voor lengtes van 3.500 – 6.500mm. Een bundelmagazijn en materiaal richtsysteem en rotatiegripper behoort tot het standaard leveringspakket. De Soco machines staan bekend om de bedieningsvriendelijke opgebouwde touch screen schermen met interface mogelijkheden. Het simulatie programma kan geladen worden met CAD tekeningen uit de werkvoorbereiding. Een nesting systeem in de software is standaard. De machines worden uitgevoerd met een laserkoelsysteem en een afzuiging. Bekijk hier de SLT-152-Fiber op ons YouTube kanaal.

 

Daarnaast is Soco marktleider in buigmachines voor dunwandige buizen en profiel materiaal. Naast de eenvoudige hydraulische 2 assige buigmachines levert Soco o.a. ook de populaire 9 assige volledig electrisch gestuurde buigmachines met rol- en trekbuigen. Bovendien is de dubbellaags buigkop uitgevoerd met een omkeerinrichting. De volledige buigcyclus van complexe vormen wordt in één keer uitgevoerd op deze machine zonder wissel. Dat is het resultaat van de gepatenteerde DGT aandrijving die de nodige kracht en nauwkeurigheid levert. Overigens is de machine uitvoerbaar met een kapinrichting voor korte buiseinden of een ponsinrichting in de buigkop. De buigmachines kennen een uitzonderlijk makkelijke besturing met een bediening vanuit een groot touch screen scherm. Binnen 5 minuten kan de operator werken met de Soco buigmachines. Bekijk hier de buigmachines van Soco.

 

Of dat nog niet alles is, heeft Soco borstel- ontbraam- en buisafkant installaties in het programma die probleemloos gekoppeld staan achter de cirkelzaaginstallaties of buizenlasers. Daarnaast zijn er buis eindvorm machines leverbaar om vormen of flensen aan buiseinden te persen. Die worden veelal direct achter de buigmachine geplaatst.

 

De Soco installaties zijn het overwegen waard om de productie probleemloos te versterker of op te voeren. Met Van Dulst Techniek haalt u een partner in huis met expertise en een organisatie ingericht op het onderhoud van dergelijke installaties. Kortom een ijzersterke combinatie die zeker van zich laat spreken.

 

U heeft op de TechniShow een uitgelezen mogelijkheid u te laten informeren over de vernieuwingen in ons leveringsprogramma. TechniShow hal 8 E060

 

Klik hier voor gratis kaarten of klik op onderstaande banner: