Get Adobe Flash player

Nieuwsflits

Nieuwe stofafzuigsystemen voor boren, hakken en diamantboren.

Bekijk de filmpjes van de SDS plus en de SDS max

Lees meer...


Ook in 2018 is van Dulst weer aanwezigop diversen evenementen


MPS introduceert nieuwe aluminium verstek afkortinstallatie met automatisch positioneer systeem.

Lees meer...


De nieuwe zeer uitgebreide Van Dulst Techniek promotieflyer is beschikbaar.

U treft aan het nieuw opgenomen merk Heylo bouwdrogers en ventilatoren.

Tevens is er veel aandacht voor producten met het werken van stof,Electrische handgereedschappen voor de bouw en installatietechniek, handgereedschappen van het merk KW-Tools en tal van verbruiksartikelen.

Doe er uw voordeel mee. In de regio wordt veelal gratis bezorgd.

Lees meer...


Bekijk de nieuwe actiefolders 2015 van Hitachi en van Dulst.

Lees meer...


Bezoek ook

MPS 

Van Dulst is
Graydon gecertificeerd

 

Graydon

 

Op de TechniShow introduceert Van Dulst Techniek, Soco uit Taiwan. Soco is opgericht in 1979 en met 550 medewerkers één van de grotere ondernemingen in zijn soort. Soco heeft een eigen innovatie centre en tal van patenten op zijn machines voor de metaalbewerking. Soco werkt wereldwijd met 40 geselecteerde specialistische distributie- en servicepartners. De algemene industrie, automotive en meubelfabricage zijn de voornaamste afnemers.

 

Soco staat bekend als de leverancier van oplossingen voor het bewerken en buigen van buis en profielmateriaal. Als partner voor de vertegenwoordiging in de BeNeLux is er voor Van Dulst Techniek gekozen vanwege de bekendheid met machines voor het bewerken van lengte profielen.

 

Uitgelicht wordt de Soco SA-100NC verstek cirkelzaaginstallatie. Een volautomatische verstekzaaglijn voor materiaal tot Ø125mm of koker tot 100x100mm, met bundelmagazijn voor 6 mtr materiaal, aanvoerklem met een slag van 1.000mm en een uitvoerklem. De machine heeft een gestuurde verstek zaagtafel van L en R 30º. De machine is uitgevoerd met een zaagblad van Ø450mm, de Soco i2 intelligente interface en 3D simulatie software met nesting mogelijkheden. Bekijk hier de Soco zaaginstallaties. 

 

De Soco 2D of 3D fiber buizenlaser SLT-152-Fiber is ook aan het leveringsprogramma toegevoegd.  Deze volautomatische installatie met 4 of 5 gestuurde assen heeft een capaciteit tot Ø 150mm. Met de 2 kW IPG fiber laserbron en de Precitec snijkop wordt er razendsnel 2D of 3D gesneden. Dat kan in staal tot 6mm dikte, rvs tot 4mm en aluminium tot 3mm. De standaard installatie heeft een invoermagazijn voor lengtes van 3.500 – 6.500mm. Een bundelmagazijn en materiaal richtsysteem en rotatiegripper behoort tot het standaard leveringspakket. De Soco machines staan bekend om de bedieningsvriendelijke opgebouwde touch screen schermen met interface mogelijkheden. Het simulatie programma kan geladen worden met CAD tekeningen uit de werkvoorbereiding. Een nesting systeem in de software is standaard. De machines worden uitgevoerd met een laserkoelsysteem en een afzuiging. Bekijk hier de SLT-152-Fiber op ons YouTube kanaal.

 

Daarnaast is Soco marktleider in buigmachines voor dunwandige buizen en profiel materiaal. Naast de eenvoudige hydraulische 2 assige buigmachines levert Soco o.a. ook de populaire 9 assige volledig electrisch gestuurde buigmachines met rol- en trekbuigen. Bovendien is de dubbellaags buigkop uitgevoerd met een omkeerinrichting. De volledige buigcyclus van complexe vormen wordt in één keer uitgevoerd op deze machine zonder wissel. Dat is het resultaat van de gepatenteerde DGT aandrijving die de nodige kracht en nauwkeurigheid levert. Overigens is de machine uitvoerbaar met een kapinrichting voor korte buiseinden of een ponsinrichting in de buigkop. De buigmachines kennen een uitzonderlijk makkelijke besturing met een bediening vanuit een groot touch screen scherm. Binnen 5 minuten kan de operator werken met de Soco buigmachines. Bekijk hier de buigmachines van Soco.

 

Of dat nog niet alles is, heeft Soco borstel- ontbraam- en buisafkant installaties in het programma die probleemloos gekoppeld staan achter de cirkelzaaginstallaties of buizenlasers. Daarnaast zijn er buis eindvorm machines leverbaar om vormen of flensen aan buiseinden te persen. Die worden veelal direct achter de buigmachine geplaatst.

 

De Soco installaties zijn het overwegen waard om de productie probleemloos te versterker of op te voeren. Met Van Dulst Techniek haalt u een partner in huis met expertise en een organisatie ingericht op het onderhoud van dergelijke installaties. Kortom een ijzersterke combinatie die zeker van zich laat spreken.

 

U heeft op de TechniShow een uitgelezen mogelijkheid u te laten informeren over de vernieuwingen in ons leveringsprogramma. TechniShow hal 8 E060

 

Klik hier voor gratis kaarten of klik op onderstaande banner:

 

Bezoek ons op de TechniShow 2018

 

Ontdek de laatste noviteiten! Van 20 t/m 23 maart presenteert en demonstreert VAN DULST TECHNIEK haar uitgebreide programma kwaliteitsmachines op de TechniShow 2018. Wij verwelkomen u graag op onze stand in Hal 8, stand E-060 en E-048.
 
U heeft op de TechniShow een uitgelezen mogelijkheid u te laten informeren over de vernieuwingen in ons leveringsprogramma. Van Dulst Techniek introduceert onder andere Soco CNC-buigmachines. Soco uit Taiwan is marktleider op het gebied van het bewerken van profielen. Daarbij horen onder andere buigmachines voor productieomgevingen waar staal of rvs-buizen verwerkt worden. Op stand E.060 in hal 8 zal model SB-32x9A CNC doorlopend gedemonstreerd worden, bekijk hem hier.

Maar mis zeker niet onze andere vertegenwoordigingen in het programma als MPS, MECAL, Cosen Saws, JIH-I, TECOI, DONAU en Erlo.

 

Vraag hier uw gratis toegangsbewijs voor de technishow 2018 aan

 

Technishow 2012 SAM 1140

Technishow 2012 SAM 1166

 

Ontdek de laatste ontwikkelingen op het gebied van gevel- en toegangstechniek op de Polyclose 2018  

 

Als vanouds presenteert Van Dulst Techniek op 17, 18 en 19 januari 2018 de nieuwste machines van de Italiaanse fabrikant Mecal op de Polyclose beurs in Gent. De Polyclose is de vakbeurs voor raam-, deur-, zonwering, gevel- en toegangstechniek. Kortom de beurs om u te oriënteren op aluminiumbewerking en aluminiumbewerkingsmachines.

 

Op onze vaste locatie (standnr. 6118) treft u een demonstratie van het uiterst snelle bewerkingscentrum MC 302 Geos-5 MDT. Deze vijf-assige machine is geschikt voor zware profielen tot 740mm breed en is uitgevoerd met een 12 kW watergekoelde motor in een portaalopstelling. Met de bewerkingsspindel, de 18 meelopende gereedschappen en een zaagblad van Ø500 mm. worden zeer korte cyclustijden bereikt bij hoge nauwkeurigheden.

 

Tevens presenteren en demonstreren we het nieuwe compacte 4-assige bewerkingscentrum van Mecal: de Mecal MC 319 Aydo. De Aydo is kleiner, maar net zo krachtig als de MC 309 Nike, mis hem niet! Daarnaast treft u de 4-assige geluidsarme MC305 Kosmos in gesloten uitvoering aan. Nog steeds het meest verkochte bewerkingscentrum van Mecal.

 

Op de Polyclose tonen we ook de 5-assige dubbele verstekzaagbank SW622 met een zaagblad Ø600 mm. Deze installatie is geschikt voor het (dubbel) verstek zagen van brede en zware aluminium profielen, typerend voor de ramen – en kozijnenmarkt van Noord-Europa. Het programma is vervolgens compleet met een stationaire verstek afkortzaagmachine voorzien van de MPS Powerstop. Dit positioneersysteem, specifiek ontwikkelt voor het snel en efficiënt zagen van glaslatten, is voorzien van een digitale meetstok met Bluetooth verbinding. Hiermee worden gemeten binnenmaten van kozijnen, draadloos naar het automatisch aanslagsysteem verzonden.

 

Kortom de moeite waard om Flanders Expo te Gent te bezoeken en nieuwe ideeën op te doen voor efficiënte productie. Laat u zich daarbij vrijblijvend adviseren door onze specialisten bij Van Dulst Techniek op het gebied van het bewerken van zowel aluminium als stalen profielen.

 

Gratis toegang  

Wij verwelkomen u graag op standnr. 6118

Voor gratis toegang tot de beurs gaat u naar: Polyclose registratie
En vult u de volgende code in: P824230385

  

  

 

De nieuwe Bahco Zaagcatalogus is uit. Download hem snel..

Bahco zaagcatalogus

(klik op plaatje hierboven om te de catalogus te downloaden)

 


De nieuwe promotieflyer is uit. Download hem snel..

actie promotie stofvrij werken

(klik op plaatje hierboven om te de catalogus te downloaden)

 


MPS introduceert de volautomatische zaaglijn voor aluminium profielen met dwarsaanvoer.

MPS zaaglijn

Tijdens de Techni-Show van 13 t/m 16 maart wordt de volautomatische zaaglijn Wisent 455 geïntroduceerd .

De Wisent 455 zaaginstallatie voor de productie omgeving met hoge volumes heeft een lange aanvoerslag en een zaagsnede retractiesysteem voor braamarme zaagresultaten. Het aanvoersysteem garandeert korte cyclustijden.