Hitachi – HiKOKI

 

Hitachi waar kwaliteit en het gebruiksgemak van de machines de basis zijn voor prettig werken, elke dag weer!

 

HiKOKI

Vanaf 1 oktober 2018 zal Hitachi verder gaan als HiKOKI (uitgesproken “hai-koh-ki”). De producten blijven gelijk en identiek zoals ze zijn, het enige dat verandert is de merknaam op de producten.

 

Gebruikersgerichte productontwikkeling en een groeiend assortiment
Bij Hitachi zorgen de nieuwste technologieën voor gebruikersgerichte productontwikkelingen. Hoe klein of hoe groot die veranderingen ook zijn, ze zijn telkens afgestemd op de dagelijks veranderende wensen van de vakman. En op de basiseigenschappen die elke Hitachi machine in zich heeft: kwaliteit, veiligheid, prestatie en zeer lange levensduur. Constante uitbreiding van het assortiment zorgt dat de vakman elke klus aankan. Neem bijvoorbeeld de eigen ontwikkelingen zoals de koolborstelloze motor in zowel accu- als elektrische machines.

 

Actiefolder Hitachi

Geldig van 1 februari tot 31 augustus 2018. Klik hier om de Hitachi actiefolder te bekijken.

 

 

Nieuw in de actiefolder!

Naast een nieuwe merknaam presenteert Hitachi:

  • Nieuwe 18V accu haakse slijpmachines type G18DBBVL, G18DBBL en G18DBBAL met elektronisch remsysteem.
  • Nieuwe slijpmachine set (G23STBOX) bestaande uit 2 haakse slijpmachines met 230mm en 125mm diamantzaagblad
  • 2 universele L-klasse nat- en droogstofzuigers met kunststof kuip (RP250YDL) of inox kuip (RP300YDL) met resp. 25 of 30 liter
  • Nieuw 18V accu spijkerapparaat NR1890DBCL, compleet geleverd met HSC IV koffer met 2x 5.0 Ah accu’s en laders.
  • 4 nieuwe Combo Packs die speciaal zijn samengesteld voor de professional. Als er enkel extra machines gewenst zijn kijk dan naar de EXclusive versions.

 

HSC 3+1

De eindgebruiker ontvangt bij aankoop van 3 machines in HSC-koffer een met 1500 schroeven gevulde HSC I koffer. Nadat de 3 aangekochte machines zijn geregistreerd via de website van Hitachi voor garantie, wordt deze rechtstreeks naar de eindgebruiker gestuurd.

 

Nog even geduld...

Achter de schermen zijn wij hard aan het werk met de lancering van de Van Dulst Techniek webshop. Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief.